Björkmans Byggnad AB

Image

En pålitlig samarbetspartner med komplett byggservice i verktygslådan för alla dina projekt!

TELEFON
Isaac: 076 232 95 72 | Joel: 073 687 98 25

info@bjorkmansbyggoplattsattning.se

takn
01

Vi fixar din takläggning!

Har du en fråga om ditt tak? Behöver det bytas ut?

Takläggning på rätt sätt är viktigt. Det kanske inte syns men ditt tak tar mycket stryk från många typer av slitage – från regn och snö till nedfallna grenar, skräp, mossa och annan växtlighet. Med tiden kan det vara svårt att avgöra om det fortfarande är i gott skick, behöver repareras eller om det bör bytas ut. Om du tex har ett läckande tak kommer ditt hus alltid att vara fuktigt, vilket gör att risken för mögelutveckling är stor.

Vi är experter på allt som har med tak att göra och vet med säkerhet vad som är bäst för ditt hus. Vi kan hjälpa dig att ta reda på exakt vilken typ av takmaterial som passar bäst för dig och ditt hus, oavsett om det är takpannor, betong eller papp. Vi använder endast kvalitetsmaterial för att säkerställa ett långvarigt och hållbart tak.

Vi snålar aldrig på kvaliteten och ser till att jobbet görs rätt första gången så att du inte behöver oroa dig för läckor eller andra problem med ditt nya tak. Vi har många års erfarenhet av takläggning i Nyköping och Norrköping.

Kontakta oss redan idag för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att få ditt tak att hålla så länge som möjligt. Vi lever upp till dina höga krav. Våra tak håller länge, ser bra ut och ökar värdet på ditt hus!

KOSTNADSFRI OFFERT

Behöver du en takläggare i Nyköping? Vi är här för att hjälpa dig. Med många års erfarenhet och högkvalitativ service är vi ditt bästa val som pålitlig takläggare.

02

Nytt tak inom budget och i tid

Nyköping - Norrköping - Oxelösund

BJÖRKMANS BYGG OCH PLATTSÄTTNING
03

Se våra tidigare projekt här!

Takläggning på rätt sätt gör att ditt tak håller längre!

BJÖRKMANS BYGG OCH PLATTSÄTTNING