Björkmans Byggnad AB

Image

En pålitlig samarbetspartner med komplett byggservice i verktygslådan för alla dina projekt!

TELEFON
Isaac: 076 232 95 72 | Joel: 073 687 98 25

info@bjorkmansbyggoplattsattning.se

untitled-4
01

Plattsättning, kakel och badrumsrenovering

Letar du efter någon som kan hjälpa dig att renovera ditt badrum? Vi finns här för dig!

Välkommen till Björkmans, din pålitliga partner för professionell plattsättning, kakel och badrumsrenovering i Nyköping och Norrköping! Vi är ett erfaret hantverkarteam som strävar efter att ge dig den bästa servicen och de högsta kvalitetsstandarderna.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom plattsättning, kakel och badrumsrenovering, och vi är stolta över att ha hjälpt många kunder att förvandla sina drömmar till verklighet. Vi är experter på att installera allt från vanliga golv- och väggplattor till mer avancerade och unika kakel- och mosaikmönster.

Vi förstår att en badrumsrenovering kan vara en stor investering, och därför tar vi alltid hänsyn till dina önskemål och din budget när vi arbetar med dig för att skapa din drömbadrum. Vi arbetar endast med högkvalitativa material och verktyg, så att du kan vara säker på att ditt nya badrum kommer att hålla länge och se fantastiskt ut.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert och se vad vi kan göra för att hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum! Vi är redo att ta itu med alla dina plattsättningsbehov och hjälpa dig att ta nästa steg mot ditt mål.

KOSTNADSFRI OFFERT

Behöver du hjälp med plattsättning i Nyköping eller Norrköping? Vi är här för att hjälpa dig. .

02

Plattsättning och badrumsrenovering inom budget och i tid

Nyköping - Norrköping - Oxelösund

BJÖRKMANS BYGG OCH PLATTSÄTTNING